Условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УЕБСАЙТА SIEMTRAVEL.COM

 

Общи положения

Уебсайтът siemtravel.com представлява електронен каталог за продуктите на "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД. С ползването на уебсайта потребителят се съгласява с общите условия за ползване. Ако някое от условията не удовлетворява потребителя, молим го да не ползва настоящия уебсайт.

Потребителят единствен носи отговорност за всички щети, настъпили в резултат на нарушаване на авторско право, търговска марка или други права на собственост, както и други вреди, настъпили в резултат на използването на уебсайтa siemtravel.com.

 

Съдържание на сайта

Уебсайтът на "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД съдържа предложения за закупуване на хотелско настаняване, екскурзии и почивки в страната и чужбина, промоционални пакети и оферти за записвания в последната минута и съдействие за направата на резервация.

 

Авторски права

При предоставянето на онлайн услугите си, "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД използва както собствени материали и информация, така и такива достъпни в свободното интернет пространство. В този смисъл, "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД не претендира за собственост или авторски права върху общодостъпните материали и информация. "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД се старае да поддържа максимална прозрачност и честност в комуникацията, затова при поискване от засегнатата страна, "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД ще премахне съответните материали или информация, които са обект на претенцията.

Позволено е използването на този сайт, запазване на части от него на личен компютър и разпечатване на съдържанието му за лични, нетърговски цели.

При информация, че материали, публикувани на сайт siemtravel.com, нарушават нечии права на интелектуална собственост, можете да се свържете с нас на посочените на начини в страницата за контакти, като разясните вашите възражения, за да предприемем необходимите мерки.

 

Точност и достоверност на информацията

Публикуваното на уебсайта съдържание е с информативна и рекламна цел и е възможно да има допуснати грешки. Съгласно чл. 82 от ЗТ за достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисите на "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД или в офисите на оторизираните от "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД ЕООД агенти.

"СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД не гарантира, че уебсайтът не съдържа грешки и че достъпът до нея е непрекъсваем. "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД си запазва правото да редактира уебсайта си и да прекратява достъпа до него по всяко време. "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД се задължава да вземе всички разумни мерки с цел да публикува сигурна и качествена информация на сайта си, но грешки и пропуски, както и закъснения в обновяването на данните не могат да бъдат изключени. Коментари, мнения и публикации на посетители, клиенти или други лица извън "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД, принадлежат на автора си. "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД не носи отговорност за тяхната истинност и коректност.

 

Забранена и непозволена употреба

Потребителят няма право да събира информация от уебсайта на "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД, ако същата ще се използва за неправомерни и неетични цели, нарушаващи законите на Република България, нарушаващи неприкосновеността на личността, както и за попълване на пощенски списъци, спам, неоторизиран достъп и ограничаване на достъпността на сайта за останалите потребители. Потребителят се съгласява, че няма да използва устройство или софтуер в опит да се намесва в правилното функциониране на този сайт.

 

Промяна на условията и правилата за ползване на сайта

"СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД си запазва правото да променя тези правила по всяко време без предварително известяване. Направените промени влизат в сила в момента на публикуването им в сайта. Ако не сте съгласни с настоящите Условия за използване, Вие можете да прекратите участието си като страна по тези правила, като престанете да използвате и достъпвате уеб сайта на "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД и унищожите материалите, които сте свалили, принтирали или по какъвто и да е начин запазили от сайта.

 

Защита на лични данни

"СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД предоставя на своите клиенти възможност за проверка на вече направена резервация и свързаната с нея информация като се свържете с нас чрез някой от предоставените начини в страницата ни за контакти или в офиса на агенцията, след оторизация и потвърждаване на пътуващия.

"СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД следва установените правила за опазване на личните данни в Декларацията за поверителност.

Нагоре


Туристическа агенция Си-Ем Травел е лицензиран туроператор и туристически агент с удостоверение № РК-01-6532

Този сайт е с информативна и рекламна цел. Повече информация съгласно чл. 78 от Закона за туризма може да получите като ни потърсите чрез предоставените данни за контакт.

Начало | Екскурзии | Почивки | Уикенди | За нас | Контакти | 0884842688