Си-Ем Травел Туроператор
и туристически агент
Si-Em Travel Agency Имейл: siemtravel@gmail.com
Телефон: +359 32 586 061
Факс: +359 884 395 979
Мобилен: +359 896 621 617
siemtravel.com ул. Неофит Рилски 1, Офис 1
4003 Пловдив, България

Барселона – градът на Гауди

Дата: 20.10.2023
Цена: 1278 лв.
4 дни / 3 нощувки
Реф.№80542

Програма

ПРОГРАМА


20.10.23- Отпътуване в 13.25ч.от летище София за Барселона, в 15.20ч. пристигане в Барселона на летище El Prat. Трансфер и панорамна обиколка на Барселона с екскурзовод на български език  - един от най-красивите градове на Европа- площад “Колумб”, пристанището - Порта де ла Пау, където в старите корабостроителници се намира Морският музей и Аквариумът, където под 80-метров прозрачен тунел са представени над 8000 екземпляра от морската флора и фауна. Трансфер до хотела***/****. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка. 

21.10.2023 - Закуска. От 09:00ч.-  Пешеходна разходка по емблематичната улица “Ла Рамбла” до Готическия квартал с екскурзовод на български език.  Свободно време или По желание разглеждане с екскурзовод Ла Педрера (La Pedrera), или Casa Milà / Странна, вълниста, пясъчна и различна. Такава е Къщата “Ла Педреда” (“Каменоломната“), наричана още и Каса Мила, второто по известност произведение на Гауди след прочутата La Sagrada Familia. От покрива на „Ла Педреда“, на който има различни статуи и странно изглеждащи комини, оприличавани на стражи, се открива невероятна гледка към Барселона. Свободно време. По желание посещение  на най-големия стадион в Европа“ Камп Ноу“. Свободно време. Нощувка.  

22.10.2023– Закуска. Панорамна ообиколка - площад „Испания”, Побле Еспаньол с разглеждане, Олимпийския стадион с изкачване на хълма Монджуик, откъдето се открива прекрасна гледка към Барселона /там ще направим и фотопауза/. Покрай разкошния парк на Цитаделата ще видим Триумфалната Арка в стил мудехар, построена за международното изложение през 1888г. Продължаваме по булевард „Пасео де Грасия” ще видим къщите на модернистичните архитекти. Casa Batllo – завършена от Гауди през 1906г., люспестата, подобна на риба къща Батийо е една от най-необичайните и чудновати рожби на твореца. Сградата няма права линия, нито прав ъгъл, нито права стена. За да разбереш различността на творбите на Антони Гауди, определено трябва да имаш богато въображение. Свободно врем. Посещение на парка “Гуел“ с местен екскурзовод, разглеждане на Базилика“ Sagrada Familia” – най-завладяващия архитектурен проект и символ на Барселона с екскурзовод на български език. Трансфер до хотела.  Свободно време. Нощувка.

23.10.2023 – Закуска. Трансфер до  летището в Барселона. В 10:35ч. отпътуване от Барселона за София с полет на Raynair.  Кацане на летище София в 14:30ч.                   

Цена: 1278лв. в хотел“Del Mar”*** - Hotel del Mar е разположен в сграда-паметник, само на 350 метра от брега на морето и метростанция Barceloneta. Той е на 5 минути пеша от модния квартал Ел Борн и парка на Цитаделата. До катедралата на Барселона и до търговския център Maremagnum може да се стигне след 10 минути разходка. 

Цена: 1378лв. в хотел „ Medinaceli”4*- Hotel Medinaceli е стилен хотел, разположен в оригиналния дворец на херцозите Hotel Medinaceli, който е със статут на специален паметник.  Намира се близо до пристанището на Барселона и на около 200 метра от известната улица Лас Рамблас.

 Цената включва:

* 3 нощувки със закуски в хотел***/****;

* Самолетен билет София-Барселона-София на Raynair;

* ръчен багаж с максимални размери  40 x 30 x 20 cm;

* Летищни такси;

* Панорамна обиколка на града и пешеходна разходка в центъра на Барселона с екскурзовод на български език;

Посещение на парка „Гуел“ и разглеждане на Базиликата „Саграда Фамилия“ с местен екскурзовод на български език / входната  такса се заплаща отделно /;
Трансфер до парка“Гуел“ и Бзиликата“Саграда Фамилия“;

* Медицинска застраховка с покритие 10 000евро;

Цената не включва:

·         Ръчен багаж до 10 кг.с максимални размери 55см x 40см x 20см;- / около 20евро на посока/;
·         Места в самолета / от 8 евро на посока/;
·         Доплащане за единична стая – около 450лв. за хотел****; 350лв. за хотел***;
·         Слушалки по 3 евро на ден на човек за двата дни;

* Входните такси на посещаваните туристически обекти са ориентировъчни:

* Акариума – 24евро;

* Camp Nou – 28 евро;

* парк“ Гуел“ – 10евро;

* Саграда Фамилия -27 евро;

* Градска такса – 3.80 евро на човек на ден се заплаща на място в хотела;

Casa Batllo- 35евро; Casa Mila или La Pedrera –  25 евро;

Втора вноска: 31 дни преди датата на отпътуване

 Забележка:

* Цената и всички условия по програмата са валидни  при набрана група от 14 плащащи ;

* Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на програмата;

*Срок за уведомление при недостигнат минимум-20 дни преди датата на отпътуване;

           

    

Стандартен формуляр за предоставяне на информация

Приложение № 1 към чл. 82, ал. 1 от Закона за туризма

Стандартен формуляр за предоставяне на информация във връзка с договори за туристически пакети, когато е възможно използването на хиперлинкове

Предлаганата комбинация от туристически услуги представлява туристически пакет по смисъла на Директивата (ЕС) 2015/2302.

Поради тази причина ще се ползвате от всички гарантирани в ЕС права, които се прилагат за туристически пакети. Дружеството "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД, ЕИК 201024814, с данни за контакт: адрес - гр. Пловдив 4003, ул. "Неофит Рилски" № 1, телефон за връзка и спешни повиквания - 00359884842688, имейл - siemtravel@gmail.com, ще носи пълна отговорност за точното изпълнение на туристическия пакет като цяло.

В съответствие със законовите изисквания дружеството "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД е предприело необходимите защитни мерки за възстановяване на Вашите плащания и ако в туристическия пакет е включен транспорт – за осигуряване на Вашето репатриране в случай на несъстоятелност.

По-подробна информация за основните права по Директива (ЕС) 2015/2302 може да намерите на следния интернет адрес: Приложение № 1 към чл. 82, ал. 1 от ЗТ


Приложение № 2 към чл. 82, ал. 1 от Закона за туризма

Стандартен формуляр за предоставяне на информация във връзка с договори за туристически пакети в случаи, различни от тези, включени в приложение № 1 към чл. 82, ал. 1 

"СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД ще предостави Приложение № 2 на пътуващия в писмен вид на хартиен носител в офиса на агенцията, преди сключване на договор за туристически пакет.

Дати и цени

ДАТИ И ЦЕНИ

Цена: 1278 лв. в хотел:hoteldelmarbarcelona 3*

            1378 лв. в хотел:hotelmedinaceli 4*

Дата: 20-23.10.2023

Хотели: „ Medinaceli”4*- Hotel Medinaceli е стилен хотел, разположен в оригиналния дворец на херцозите Hotel Medinaceli, който е със статут на специален паметник.Намира се близо до пристанището на Барселона и на около 200 метра от известната улица Лас Рамблас.

Hotel del Mar 3* е разположен в сграда-паметник, само на 350 метра от брега на морето и метростанция Barceloneta. Той е на 5 минути пеша от модния квартал Ел Борн и парка на Цитаделата.

 Цената включва:

* 3 нощувки със закуски в хотел****;

* Самолетен билет София-Барселона-София на Raynair;

* ръчен багаж с максимални размери  40 x 30 x 20 cm;

* Летищни такси;

* Панорамна обиколка на града и пешеходна разходка в центъра на Барселона с екскурзовод на български език;

* Посещение на парка „Гуел“ и разглеждане на Базиликата „Саграда Фамилия“ с местен екскурзовод на български език / входната такса се заплаща отделно /;

* Медицинска застраховка с покритие 10 000евро;

Цената не включва:

* Ръчен багаж до 10 кг.с максимални размери 55см x 40см x 20см;- / около 20евро на посока/;

* Места в самолета / от 8 евро на посока/;

* Входните такси на посещаваните туристически обекти са ориентировъчни:

* Аквариума – 24евро;

* Camp Nou – 28 евро;

* парк“ Гуел“ – 12евро;

* Саграда Фамилия -28 евро/

* Градска такса – 3.80 евро на човек на ден се заплаща на място в хотела;

* Casa Batllo- 35евро;

 * Casa Mila или La Pedrera – от 25 евро;

  

Депозит: 50% -  внася се при подписване на договора

Втора вноска: 31 дни преди датата на отпътуване

 

Забележка:

* Цената и всички условия по програмата са валидни при набрана група от 14 плащащи ;

* Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на програмата;

*Срок за уведомление при недостигнат минимум-20 дни преди датата на отпътуване;

Необходими документи:

* валидни до датата на завръщане лична карта или задграничен паспорт; данни от документа за пътуване се предоставят в офиса на фирмата или по електронен път при подписване на договора

Банкови детайли

Банкова сметка в лева (BGN)
Титуляр: "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД
Банка: "Интернешънъл Асет Банк" АД, офис Пловдив, клон Новотел
IBAN: BG30IABG70951000596300
BIC: IABGBGSF